Izleti i krstarenja

U ponudi imamo sva krstarenja vodećih kompanija MSC i COSTA. Surađujemo s vodećim turističkim agencijama i brodarima tako da kod nas možete bukirati razne izlete. Detaljne informacije o izletima, krstarenjima i posebnim ponudama možete dobiti u našim poslovnicama. Stojimo Vam na raspolaganju.
 • Izlet u Veneciju

  Posjetite jedan od najljepših gradova svijeta sagrađenog na 118 otočića. To je grad sa 150 kanala koji su povezani sa preko 400 mostova. Cijeli je grad jeno veliko umjetničko dijelo ćemu su pridonesli i poznati umjetnici među kojima su Tintoretto, Veronese, Tiziano. Opustite se uz ugodnu dvosatnu vožnju brodom i uživajte u jedinstvenoj atmosferi Trga Svetog Marka. Polasci sa brodovima: San Pawl, San Gwan, Princ of Venice, Adriatic jet, Dora.

 • Izlet na Plitvička jezera

  Posjetite jedinstvenu oazu prirodne ljepote. Plitvička jezera su jedan je od najljepših europskih nacionalnih parkova koja su zbog svoje jedinstvenosti uvrštena u Unescovu listu svjetske prirodne baštine. Sačinjavju ih 16 jezera i jezeraca međusobno povezanih slapovima.
  Šetnjom parkom uživati ćete u modrim jezerima, šumu slapova u raznolikosti biljnog svijeta i čistom zraku.

  Za detaljnije informacije o parku:
  np-plitvicka-jezera.hr

 • Rafting

  Za one koje vole avanturu ovo je idealna prilika za uživanje u raftingu na rijeci Kupi i opuštanju u netaknutoj prirodi Gorskog kotra.

 • Izlet Postojna - Lipica

  Nakon ugodne vožnje autobusom kroz Sloveniju stići ćete do malog mjesta Postojne gdje je smještena jedna od najljepših i najpoznatijih spilja u Europi. Duga je 22km koje ćete većinom preći turističkim vlakićem, nakon čega vas čeka cca. 2km hoda kroz najljepši dio spilje.
  Nakon Postojne odlazi se u Lipicu, mjesto gdje se stoljećima uzgajaju poznati konji Lipicaneri.
  Preporučuje se sportska odjeća.

  www.postojnska-jama.eu

  www.lipica.org

 • Izlet na Brijune

  Brijuni su otočje i nacionalni park smješteni u Jadranskom moru, nekoliko kilometara od zapadne istarske obale. Sačinjava ga 14 otoka i otočića. Posjetit ćete otok Veli Brijun gdje se nalaze razna arheološka nalazišta. Tu ćete moći uživati u kristalno čistom moru, netaknutoj prirodi, šumama,  zelenim travnjacima kojima slobodno šetaju mnogobrojne životinje. Na otoku se nalaze još i muzeji, restorani i mnogobrojni popratni sadržaji.
  www.brijuni.hr

 • Baredine

  Posjetite jedan od najljepših prirodnih fenomena istarskog krša. Spustite se upodzemni svijet stalaktita, stalagmita i ostalih spiljskih oblika.

 • Izlet Istra tour

  Istra je najveći hrvatski poluotok. Privući će vas ne samo svojom obalom nego i lijepom i raznolikom unutrašnjošću. Istra također obiluje povijesnim i kulturnim spomenicima. Vidjet ćete srednjovjekovne gradove opasane utvrdama smještene na  vrhovima brežuljaka s kojih se pruža zadivljujući pogled. Također, posjetit ćete Pulu i razgledati amfiteatar. U izlet su uključene  i razne degustacije pića, tartufa…
  Ovaj izlet dostupan je u više varijanti .

 • Izlet fish picnic

  Uz ovaj izlet posjetit ćete Rovinj, Vrsar i napraviti panoramsku vožnju po Limskom kanalu koji je poznat po uzgoju školjaka i ribe. Uživajte u ribljem ili mesnom ručku koji će vas dočekati na brodu i opustite se uz sunce i more i ugodnu zabavu.

 • Bled

  Upoznajte Bledsko jezero, jedno od najljepših alpskih ljetovališta smješteno u susjednoj Sloveniji. Uživajte u ljepoti prirode i svježini alpskog zraka uz stručno vođenje.